Viryayoga

Virya Yoga er utviklet av Yogalærer- danser og skuespiller Josefin Salander i samarbeid med Naprapat Malin Flink Nordiska yogainstitutet

Virya betyr energi, entusiasme, kraft. Ved å praktisere ViryaYoga får hele kroppen oppmerksomhet. Serien gjøres dynamisk hvor foregående posisjon forbereder kroppen til den neste. Dette gjør at du jobber på en behagelig, styrkende og skadefri måte.
Hver time bæres av ett filosofisk tema tatt fra livet. forankret i kroppen og utøvd på matten.
Ved å praktisere ViryaYoga får du en kraftfull og leken Yoga som gir næring til sinnet.

Jeg underviser i

Virya 1 - ikke så komplisert, men en real klasse som alikevel kjennes.

Virya 2  - Videre påbygning av utgangspunktet, her går vi dypere til verks

Virya 3 - her får den rutinerte utfordret seg, utfordringene består både i avansering og dybde i praksi.

ViryaSlow - uerfarne, gravid eller personer med bevegelseshindringer.

Virya Aware - rolig og enkel yoga

ViryaVinyasa - Posisjonene er færre og gjentas i bolker. Dette gir en flyt i kropp og sinn som kan frigjøre energi og åpne kroppen ytterligere for nye muligheter.

Viryaterapi - fokus på å støtte og hjelpe kroppens tilheling. Vi øver opp bevistheten om kroppens mange muskler, ben og ledd.

Yoga og Ayurveda - er spesialkomponerte yogaserier med hensikt å balansere ut eventuelle ubalanser i din kroppskonstitusjon. Er du tung og treg, hektisk og oppfarende, flyktig og ukonsentrert 

Virya Rehab - hvordan vi tross for begrensinger finne indre styrke og kraft.  Her kan deltager med ME, problemer med ryggraden, skader, idretsskader, leddsykdommer, problemer relatert til alder, nevrologiske tilstander, kreftrammede finne helsefremmende mønstre som styrker støtte og bevegelse.

Om meg

Bildet mitt
Oslo, Oslo, Norway
Alltid i min beste alder, ansvarlig, fordomsfri, interesert, omgjengelig, Elsker forandriner og må ha utvikling.