Om ViryaGuru Kirsti

Det å reise kjennetegner meg og min familie, men for 15 år siden begynte jeg en livslang reise som het Yoga. Først forsvant smerter og bevegelseshindringer etter symptongivende bekkenløsning. Så forsvant mye støy, tankespinn og uro som tiden med smerter og følels av stagnasjon hadde påført min personlighet.
10 år med egen praksis av opprinnelige yogaformer som Ashtanga, Kundalini og Hatha førte meg til en nyere Yogaform av nordisk opprinnelse - ViryaYoga.

I desember 2009 avsluttet jeg "teacher training" som Virya instruktør. Siden da har jeg tatt ytterliger Viryakurs i Virya 3, ViryaVinyasa, Gravide yoga og Terapeutisk yoga, Yoga og Ayuerveda.

I 2010 var jeg i India på en historisk filosofisk reise i yogaens fotspor, og fikk et større og personligere forhold til bevegelseformen som jeg elsker å praktisere og å dele videre med dere.

I 2015 starter jeg nye 200-timers sertifisering i Rehabiliteringsyoga da kan jeg ta spesielt vare på deltagere med ME, problemer relatert til ryggraden, skader, idrettsskader, leddsykdommer, problemer relatert til alder, nevrologiske tilstander, kreftrammede.
Jeg har timer under navnet NytYoga i Oslo.
Til daglig jobber jeg i Mottagelsen på Barnesenteret på Ullevål sykehus som spesialsykepleier/fagutviklings sykepleier.

Om meg

Bildet mitt
Oslo, Oslo, Norway
Alltid i min beste alder, ansvarlig, fordomsfri, interesert, omgjengelig, Elsker forandriner og må ha utvikling.